Fordítás francia nyelvre

Fordítás francia nyelvre
Fordítóirodánk minden Európában beszélt nyelvre vállal fordítást! Természetesen nem csak idegen nyelv-magyar nyelv viszonylatában, hanem bármely nyelvpárra vonatkozóan! Ajánlatkérésének elküldése után rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és a megadott e-mail címre árajánlatot küldünk!

Kérjen fordítási/tolmácsolási ajánlatot itt!

Ajánlatkérésének elküldése után rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

Fordítás francia nyelvre? Személy szerint azonnal öt szakfordítót tudnánk mondani. És a megrendelés beérkezésekor azonnal hívjuk is őket, hiszen ötük közül valamelyikük egészen biztosan készséggel fogadja a fordítandó szöveget!

Egy alkalommal kiadtunk egy építőipari jellegű szakszöveget az egyik fordítónknak. Sajnos a megrendelő negyed óra múlva telefonált, hogy félreértés következtében még sincs szükségük az adott dokumentum lefordítására francia nyelvre. A fordítónkat értesítettük erről, mire ő a következőt válaszolta: „Nagyon kár, pedig már neki is kezdtem. Örültem, hogy végre egy ilyen szép szöveget kapok!”

Ez a kis történet remek példaként szolgál arra, milyen gyors, tettre kész és szenvedélyes fordító csapattal rendelkezik a KFI Fordítóiroda. Csakúgy, mint minden más nyelvből, franciából is napi 10 órában rendelkezésünkre állnak fordítóink. Éppen ezért mondhatjuk el magunkról, hogy a rövidebb 1-2 oldalas fordítások akár pár órán belül elkészülnek, de a nagyobb karakterszámú szövegeket is minden esetben határidőre lefordíttatjuk.

A fordítóinkkal való sok éves együttműködésünk következtében kiismertük, melyikük mely szakterületen mozog a legotthonosabban, ha a fordítás igénye francia nyelvre felmerül. Ennek következtében pontosan tudjuk, hogy az egyes megrendelésekre mely munkatársunk a legalkalmasabb, legyen szó személyes okiratok, építőipari, műszaki, orvosi, jogi szakszövegek fordításáról.

Akár egyetlen helytelenül megfogalmazott szó is súlyos félreértések és jogi visszaélések forrása lehet.

Egy cég életében egy szerződés-, hivatalos okiratfordítás francia nyelvre kulcsszerepet játszhat. Ha az elkészült fordítás hibás, akár egyetlen helytelenül megfogalmazott szó is súlyos félreértések és jogi visszaélések forrása lehet. Ezt elkerülendő, olyan fordítóirodát érdemes választani, amely sok éves tapasztalattal rendelkezik és nem utolsó sorban referenciát is fel tud mutatni.

Azonban felmerül a kérdés, hogy egyáltalán érdemes-e fordítóirodához fordulni… Nem kerül-e kevesebbe, ha magánszeméllyel fordíttatjuk le az anyagot…? A válasz: nem.

A KFI Fordítóirodába naponta beérkező állandó megrendelések mennyisége miatt nem szab ki csillagászati árakat partnereinek. Mindemellett jóval kisebb az esélye, hogy cégünk egyik napról a másikra felszámolja az irodát és eltűnjön a megrendelőt abban a hitben hagyva, hogy a hiteles fordítást kézhez kapja. A megrendelőnek ilyen formán nincs más dolga, mint megadni a határidőt, leadni a fordítandó dokumentumot, majd a megegyezés szerint kifizetni a kész fordítást. Az aggodalom, elmarad, a fordítókkal való kommunikációt, a nehézségek megoldását irodánk leveszi az Ön válláról. Fordítás francia nyelvre, fordítás franciáról magyarra, fordítás magyarról franciáról.

A szervezeti háttér garantálja Önnek a határidők mindenkori betartását és a hiteles, precíz munkát.

Széll Kálmán téri irodánkban bárki meggyőződhet arról, hogy munkatársaink komolyan és lelkiismeretesen végzik munkájukat. Itt nyitva tartási időben minden megrendelőt és érdeklődőt szeretettel látunk!  A szervezeti háttér garantálja Önnek a határidők mindenkori betartását és a hiteles, precíz munkát.

Kötelességünknek érezzük minden követ megmozgatni, hogy a fordítás francia nyelvre az Ön által kijelölt határidőre elkészüljön. Az elkészült anyagot külön kérésre akár azonnal továbbítjuk e-mailen, hitelesítés esetén postán is, külön költség nélkül. Emellett azonban szívesen vesszük, ha megrendelőinkkel személyesen is találkozhatunk.

Irodánk jártasságát és tapasztalatát mi sem igazolja jobban, mint az a széles ügyfélkör, mely újból és újból megbízza fordítóirodánkat német nyelvre fordítással. A sok éves kooperáció következtében egy olyan bizalmas kapcsolat alakul ki, mely megkönnyíti és meggyorsítja a rendelés leadásának folyamatát, s ezen kívül az ismerős cégek dokumentumain fordítóink is a legnagyobb természetességgel dolgoznak.

A megrendelés menete a következő: nyitva tartási időnkben Ön bármikor felkeresheti fordítóirodánkat e-mailen, vagy telefonon. Kollégáink hívását azonnal fogadják, e-mailjére akár perceken belül válaszolnak. Amennyiben Ön árajánlatot szeretne kérni, nem kell mást tennie, mint e-mailen átküldeni a fordítandó anyagot. Mi erre a karakterszám alapján adunk árajánlatot. A megegyezést követően a lehető leggyorsabban felvesszük a kapcsolatot megbízható, állandó fordítóink egyikével.

Sok esetben előfordul, hogy a megrendelőnek a tervezettnél hamarabb kell, hogy elkészüljön a fordítás magyarról németre. Képességeinkhez mérten mi igyekszünk igazodni a hirtelen/speciális helyzetekhez is.

Cégünk bármely nyelvre, így magyarról francia nyelvre is vállalja tanúsított fordítás elkészítését. Ennek lényege, hogy a fordítóiroda vállalja a felelősségét annak, hogy a fordítandó szöveg és a fordítás francia nyelvre tartalmilag és akár formailag is megegyezzen. Így a tanúsított fordítást mindig szakfordító által lektoráltatjuk, majd egy harmadik személlyel leellenőriztetjük a német nyelvű fordítás és az eredeti szöveg egyezőségét. Az kész hiteles fordítást tanúsítvánnyal, pecséttel és aláírással látjuk el.

Cím

 

1125 Budapest, Szilágyi E. fasor 10.
Tel. / Fax: +36-1-459-0400, - 41

Elérhetőség

 

Email: info@kfi.hu
Weboldal: kfi.hu

Nyitva tartás

 

Hétfő-Szerda 8.30-16.30
Csütörtök 8.30-18.00
Péntek 8.30-15.30

Térkép


kisterkep