Hiteles orosz fordítás és szakfordítás

Hiteles orosz fordítás és szakfordítás

A KFI Fordítóiroda hiteles orosz fordítások elkészítését vállalja rugalmas határidőn belül! Fordítóirodánk garantálja, hogy a megrendelt orosz-magyar fordítás, magyar-orosz fordítás kifogástalan nyelvi pontossággal készül el.
300-209

Fordítóirodánk nagy hangsúlyt fektet a minőségi fordítások elkészítésére. Ennek érdekében a legnagyobb gondossággal és körültekintéssel választjuk meg orosz fordítóinkat. Fordítóink kizárólag szakfordítói végzettséggel és több éves tapasztalattal rendelkező  szakemberek, akiknek precizitásáról mi magunk is meggyőződünk alkalmazásuk előtt.

Az elkészült magyar-orosz fordításokat / orosz magyar fordításokat nyelvhelyességi szempontból anyanyelvi lektorral ellenőriztetjük. Fordítóirodánk hiteles fordítások előállítását is vállalja. A hiteles fordítás olyan fordítás, melynél teljes mértékben megegyezik az eredeti nyelvű fordítás a célnyelvi fordítással.

Amennyiben orosz-magyar szakfordításra vagy magyar-orosz szakfordításra, illetve orosz magyar hiteles fordításra vagy magyar-orosz hiteles fordításra van szüksége gyorsan, rugalmas határidő és maximális precizitás mellett, úgy keresse fel fordítóirodánkat bizalommal!

Lépjen velünk kapcsolatba a “Kapcsolat” menüpont alatt, keresse irodánkat e-mailen: info@kfi.hu vagy telefonon: +361/4590400!

Hiteles orosz szakfordítás még ma? KFI Fordítóiroda!642-902

 IT fordítás, telekommunikáció fordítás | Magyarra fordítás | Műszaki fordítás | Orvosi fordítás, gyógyszeripari fordítás | Pénzügyi fordítás, gazdasági fordítás |

 

Nincs bejegyzés

Szóljon hozzá Ön is:

Cím

 

1125 Budapest, Szilágyi E. fasor 10.
Tel. / Fax: +36-1-459-0400, - 41

Elérhetőség

 

Email: info@kfi.hu
Weboldal: kfi.hu

Nyitva tartás

 

Hétfő-Szerda 8.30-16.30
Csütörtök 8.30-18.00
Péntek 8.30-15.30

Térkép


kisterkep