IT fordítás, telekommunikáció fordítás

IT fordítás, telekommunikáció fordítás
Fordítóirodánk minden Európában beszélt nyelvre vállal fordítást! Természetesen nem csak idegen nyelv-magyar nyelv viszonylatában, hanem bármely nyelvpárra vonatkozóan! Ajánlatkérésének elküldése után rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és a megadott e-mail címre árajánlatot küldünk!

Kérjen fordítási ajánlatot itt!

Ajánlatkérésének elküldése után rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

A KFI Fordítóiroda IT és telekommunikáció szövegek szakfordítását gyorsan és rugalmas határidő mellett képes elkészíteni. Kisebb volumenű szövegek fordítása akár 1-2 órán belül is elkészül, nagyobb lélegzetvételű projektek esetén szükség szerint megosztjuk a fordítási feladatot szakfordítóink között, hogy minden esetben a megrendelő által megszabott határidőre készüljön el a fordítás.

Amennyiben nagyobb projektek kivitelezéséről van szó,s így több szakfordítót vonunk be a munkába, az elkészült fordítást anyanyelvi szakképzett lektorainkkal leellenőriztetjük, hogy a korrektúrázott szöveg önmagában és nemzetközi viszonylatban is megállja a helyét.

Fordítóink kiválasztásakor szigorú követelményeket állítunk újdonsült fordítóink elé. Fordítóirodánk minőségbiztosítási rendszere alapján nagyon gondosan választjuk ki az új munkatársakat. Minden esetben szakirányú felsőfokú végzettséggel és szakmai gyakorlattal kell rendelkezni ahhoz, hogy valaki a munkatársunk lehessen.

Az alábbi nyelvekre vállalunk oda-vissza fordításokat:

Albán
Angol
Arab
Bolgár
Bosnyák
Cseh
Dán
Észt
Finn
Francia
Görög
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Litván
Német
Norvég
Orosz
Olasz
Perzsa
Portugál
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán

 
 
 
 
 
 

Legyen Ön is állandó partnerünk!

Irodánk jártasságát és tapasztalatát mi sem igazolja jobban, mint az a széles ügyfélkör, mely újból és újból megbízza fordítóirodánkat fordítási kérelmeivel. A sok éves kooperáció következtében egy olyan bizalmas kapcsolat alakul ki, mely megkönnyíti és meggyorsítja a rendelés leadásának folyamatát, s ezen kívül az ismerős cégek dokumentumain fordítóink is a legnagyobb természetességgel dolgoznak.

Több, mint 200 ügyfél nem tévedhet!

Eddig több, mint 200 ügyfél bizonyosodhatott meg a fordítási szakértelmünkről és gyorsaságunkról. Nézze meg a listát: Referenciák

A megrendelés menete

Fordítóirodánktól fordítási ajánlatot a lap alján található űrlap elküldésével kérhetnek vagy személyes megkeresés esetén is nyitvatartási időnkben Kapcsolat. A beérkezett ajánlatkérésekre kollégáink a lehető leggyorsabban válaszolnak! A megrendelés leadását követően minden esetben megtartjuk a megrendelőink által szabott határidőt, de a változtatásokhoz is rugalmasan alkalmazkodunk. Amennyiben rövidebb, 1-2 oldalas dokumentum fordítására ad le megrendelést, akár pár órán belül kézhez is kaphatja azt!

Kérjen ajánlatot most! Csatolhatja a fordítandó dokumentumot is.

Név*

Cégnév

E-mail cím*

Telefon / Mobil*

Kérek lektorálást is IgenNem

Terjedelem (karakterszám)

Dokumentum feltöltése

Határidő

Milyen nyelv(ek)ről?*

Milyen nyelv(ek)re?*

Téma

Kérdések, különleges kívánságok, kérések

Cím

 

1125 Budapest, Szilágyi E. fasor 10.
Tel. / Fax: +36-1-459-0400, - 41

Elérhetőség

 

Email: info@kfi.hu
Weboldal: kfi.hu

Nyitva tartás

 

Hétfő-Szerda 8.30-16.30
Csütörtök 8.30-18.00
Péntek 8.30-15.30

Térkép


kisterkep