Jogi fordítás, angol jogi fordítás

Jogi fordítás, angol jogi fordítás
Fordítóirodánk minden Európában beszélt nyelvre vállal fordítást! Természetesen nem csak idegen nyelv-magyar nyelv viszonylatában, hanem bármely nyelvpárra vonatkozóan! Ajánlatkérésének elküldése után rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és a megadott e-mail címre árajánlatot küldünk!

Kérjen fordítási/tolmácsolási ajánlatot itt!

Ajánlatkérésének elküldése után rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

A nemzetközi termékek napjainkban egyre inkább kihívás elé állítanak bennünket. A világ egyre inkább összeforr, mely folyamat alapját képezi, ha a jogi kapcsolatok letisztázása és a jogi alapok lefektetése az egyik legfontosabb alapkövét képezik napjaink egyre fejlődő gazdaságainak együttműködéséhez.

A szerződéses ügymenetek jellemzően a legapróbb részletekig letisztázzák az üzletfelek jogait, melyek országonként és kultúránként változnak. Így a helyes jogi szakfordításhoz szükség van a két jogrendszer különbségeinek a megértésére: a magyar jogrendszer beható ismerete és a célnyelvi jogrendszer megértése egyaránt elengedhetetlen.

Nagyfokú precizitást, körültekintést és hozzáértést kíván ez a szakma, hisz még néha magyarul is nehezen értelmezhetőek a jogi megfogalmazások. Azonban fordítóirodánk több mint 15 éves tapasztalatának köszönhetően egy nemzeti viszonylatokat meghaladó jogi szakfordítás elvégzése számunkra nem okoz gondot. A szakfordítás elvégzésére jogi szakterületen jártas fordítóink állnak rendelkezésünkre a nap 24 órájában.

A jogi kapcsolatok letisztázása és a jogi alapok lefektetése az egyik legfontosabb alapkövét képezik napjaink egyre fejlődő gazdaságainak együttműködéséhez.

Fordítóirodánk minőségbiztosítási rendszere alapján nagyon gondosan választjuk ki az új munkatársakat. Minden esetben szakirányú felsőfokú végzettséggel és szakmai gyakorlattal kell rendelkezni ahhoz, hogy valaki a munkatársunk lehessen. Ha megbizonyosodtunk a jelölt szakmai felkészültségéről, akkor próba-fordításra kérjük. A próbafordítás témaköre minden esetben az a terület, amelyet a fordító megjelölt, mint ismert és speciális fordítási terület.

A KFI Fordítóiroda jogi területen az alábbi szakfordítások elvégzését vállalja:

  • adásvételi szerződések fordítása
  • általános szerződési feltételek fordítása
  • cégiratok fordítása
  • jogszabályok fordítása
  • bírósági végzések, határozatok fordítása
  • rendőrségi jegyzőkönyvek fordítása

Nagyobb volumenű fordítások elvégzésére fordítóirodánk kapacitása az Ön rendelkezésére áll. Amennyiben hosszabb lélegzetvételű jogi szakszövegekről van szó, akár sürgető határidővel is, a feladatot megosztjuk több arra alkalmas jogi szakfordító között. Az ilyen esetekben a végleges fordítás kiadása előtt szakképzett anyanyelvi lektorainkkal átvizsgáltatjuk az elkészült jogi fordítást annak érdekében, hogy annak több részletéből végül egy egységes egész szülessen megrendelőink számára.

Hiteles fordítás elkészítése:

Cégünk bármely Európában beszélt nyelvre vállalja tanúsított fordítás elkészítését. Ennek lényege, hogy a fordítóiroda vállalja a felelősségét annak, hogy a fordítandó szöveg és a szakfordítás nyelvre tartalmilag és akár formailag is megegyezzen. Így a tanúsított fordítást mindig szakfordító által lektoráltatjuk, majd egy harmadik személlyel leellenőriztetjük szakfordítás és az eredeti szöveg egyezőségét. Az kész hiteles fordítást tanúsítvánnyal, pecséttel és aláírással látjuk el.

Legyen Ön is állandó partnerünk!

Irodánk jártasságát és tapasztalatát mi sem igazolja jobban, mint az a széles ügyfélkör, mely újból és újból megbízza fordítóirodánkat fordítási kérelmeivel. A sok éves kooperáció következtében egy olyan bizalmas kapcsolat alakul ki, mely megkönnyíti és meggyorsítja a rendelés leadásának folyamatát, s ezen kívül az ismerős cégek dokumentumain fordítóink is a legnagyobb természetességgel dolgoznak.

Cím

 

1125 Budapest, Szilágyi E. fasor 10.
Tel. / Fax: +36-1-459-0400, - 41

Elérhetőség

 

Email: info@kfi.hu
Weboldal: kfi.hu

Nyitva tartás

 

Hétfő-Szerda 8.30-16.30
Csütörtök 8.30-18.00
Péntek 8.30-15.30

Térkép


kisterkep