Lektorálás

Lektorálás
Fordítóirodánk minden Európában beszélt nyelvre vállal fordítást! Természetesen nem csak idegen nyelv-magyar nyelv viszonylatában, hanem bármely nyelvpárra vonatkozóan! Ajánlatkérésének elküldése után rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és a megadott e-mail címre árajánlatot küldünk!

Kérjen fordítási ajánlatot itt!

Ajánlatkérésének elküldése után rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

A lektorálás nélküli normál fordítási folyamat során a szakmai ismeretekkel is rendelkező szakfordító által készített anyagok egyfajta nyersfordítása készül el, ahol a nyelvi érthetőség az elvárás.

A célnyelvre lefordított szakmai forrásszövegeket a megbízó külön kérésére lektoráljuk, azaz nyelvhelyességi és/vagy szakmai, illetve stilisztikai ellenőrzés alá vetjük. A lektorálást minden esetben anyanyelvi szakképzett fordító végzi, biztosítva ezzel azt, hogy a szövegbe nem illeszkedő szakkifejezések, esetleges apróbb szerkezeti hibák kijavításra kerüljenek. A lektorálást követően ügyfelünk a korrektúrázott dokumentumot kapja kézhez. Mindezen munkafolyamatok nagyfokú pontosságot és megbízhatóságot eredményeznek.

Irodánk vállalja a megrendelő által készített saját fordítás lektorálását is, ellenőrizve annak minőségét, kijavítva nyelvi és szerkezeti hibáit.

Mikor van szükség hiteles fordításra?

Lektorálási szolgáltatást minden olyan esetben ajánlatos kérni, ahol a tökéletes nyelvhelyesség és a megfelelő stílus elsőrendű fontosságú. Ilyen lehet akár egy fontosabb üzleti levél is, de honlapok, nagyobb példányszámban megjelenő cikkek, kiadványok, cégismertetők, turisztikai szövegek esetében a nyelvi lektorálás elengedhetetlen.

Szakszövegek lektorálása

Megbízóink külön kérése nélkül is biztosítjuk, hogy a célnyelvre lefordított anyag kifogástalanul illeszkedjen az adott nyelv kultúrkörébe. A lefordított szöveg értelmezésekor nem fordul elő torzulás, mivel fordítóink az érintett két nyelv specifikumai pontos átültetésének szakértői.

A megrendelés menete

Fordítóirodánktól fordítási ajánlatot a lap alján található űrlap elküldésével kérhetnek vagy személyes megkeresés esetén is nyitvatartási időnkben Kapcsolat. A beérkezett ajánlatkérésekre kollégáink a lehető leggyorsabban válaszolnak! A megrendelés leadását követően minden esetben megtartjuk a megrendelőink által szabott határidőt, de a változtatásokhoz is rugalmasan alkalmazkodunk. Amennyiben rövidebb, 1-2 oldalas dokumentum fordítására ad le megrendelést, akár pár órán belül kézhez is kaphatja azt!

Kérjen ajánlatot most! Csatolhatja a fordítandó dokumentumot is.

Név*

Cégnév

E-mail cím*

Telefon / Mobil*

Kérek lektorálást is IgenNem

Terjedelem (karakterszám)

Dokumentum feltöltése

Határidő

Milyen nyelv(ek)ről?*

Milyen nyelv(ek)re?*

Téma

Kérdések, különleges kívánságok, kérések

Cím

 

1125 Budapest, Szilágyi E. fasor 10.
Tel. / Fax: +36-1-459-0400, - 41

Elérhetőség

 

Email: info@kfi.hu
Weboldal: kfi.hu

Nyitva tartás

 

Hétfő-Szerda 8.30-16.30
Csütörtök 8.30-18.00
Péntek 8.30-15.30

Térkép


kisterkep