Magyarra fordítás

Fordítás francia nyelvre
Fordítóirodánk minden Európában beszélt nyelvre vállal fordítást! Természetesen nem csak idegen nyelv-magyar nyelv viszonylatában, hanem bármely nyelvpárra vonatkozóan! Ajánlatkérésének elküldése után rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és a megadott e-mail címre árajánlatot küldünk!

Kérjen fordítási/tolmácsolási ajánlatot itt!

Ajánlatkérésének elküldése után rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

A KFI Fordítóiroda 15 éve működő fordítóiroda, mely bármely nyelvből vállalja idegen nyelvű szöveg magyarra fordítását. Akár angolról magyarra, spanyolról magyarra, németről magyarra, franciáról magyarra, oroszról magyarra, cseh nyelvről, lengyel nyelvről, horvát nyelvről, szerb nyelvről, svéd nyelvről, lengyel nyelvről, holland nyelvről, dánról, vagy finnről van szó, fordítóink napi 10 órában rendelkezésre állnak, hogy azonnal neki kezdjenek a beérkező megrendeléseknek.

Sok éves működése alatt a KFI kipróbált fordítói csapatot toborzott magának. Ebből következően pontosan megválogatott fordítói erősségeit és az egyes területen végzett fordítási munkáit jól ismeri. Ez különösen fontos abban az esetben, ha szakfordításról szóló megrendelés érkezik be a fordítóirodába. Az interneten keresgélve számtalan magánfordítóra bukkanhatunk, akik adott nyelv különböző szakterületeiből vállalnak fordítást. Mennyire megbízható azonban ez? Lehetséges, hogy ha valaki tud angolul, németül, románul, oroszul, spanyolul, svédül, vagy bármely más nyelven, az egyben képes lesz lefordítani bármely szakirányú szöveget, legyen az műszaki, építőipari, jogi, vagy orvosi? És ha tényleg lehetséges, vajon a megrendelő hogyan bizonyosodik meg erről?

Mi a KFI Fordítóirodánál tudjuk, hogy egy adott szakterületről megrendelt fordítás hitelességén sok múlhat. Egyetlen elért szó, hibás fordítás is komoly jogi problémákat okozhat egy vállalat, de akár magánszemély számára is. Pontosan ezért a beérkezett megrendelést a szakterületnek megfelelően ahhoz a fordítónkhoz rendeljük hozzá, akinek az idegen nyelvű szakszöveg magyarra fordítása leginkább testhezálló feladat. Magyarra fordítás, fordítás magyarról angolra, fordítás angolról magyarra nálunk mind megvalósításra kerül.

Vállaljuk hiteles szakfordítások végzését orvosi, jogi, építőipari szakterületeken, illetve személyes okiratok és dokumentumok fordítását is.

Természetesen fordítói gárdánk folyamatosan bővül és frissül, ezért szívesen vesszük új fordítók jelentkezését. Ahhoz azonban, hogy egy fordító a KFI Fordítóirodánál magyar fordítást, vagy bármely más nyelvű fordítást végezhessen, meg kell felelnie a fordítóiroda elvárásainak.

A jelentkezőnek nem csak referenciát kell felmutatnia, hanem egy 1 oldalas próbafordítás elvégzésével be kell mutatnia tényleges tudását az általa megjelölt területeken.

Az elkészült fordítást lektorainkkal vizsgáltatjuk meg és értékeltetjük. Amennyiben fordító megfelelt mind szakmai háttér szempontjából, mind pedig gyakorlati szempontból, a KFI Fordítóiroda munkatársává válhat.

A KFI Fordítóirodánál munkatársaink napi 10 órában megrendelőik rendelkezésére állnak. Így történhet meg nálunk, hogy egy- egy rövidebb, 1-2 oldalas fordítási kérelmet akár pár órán belül teljesíteni tudjunk.

Ehhez a megrendelőnek mindössze annyit kell tennie, hogy felkeresi fordítóirodánkat nyitva tartási időnkben, hétfőtől szerdáig 8:30- 16:30-ig, csütörtökön 8:30-tól 18:00-ig és pénteken 8:30-tól 15:30-ig. Munkatársaink az Ön hívását minden esetben fogadják, e-mail üzenetére pedig a lehető leghamarabb válaszolnak. Amint az előzetes egyeztetés megtörtént, a határidő, illetve a fordítás egyéb kritériumainak tisztázását illetően, Ön e-mailen átküldi nekünk a fordítandó anyagot. Erre fordítóirodánk karakterszám, határidő és nyelvezet figyelembevételével árajánlatot ad.

A KFI Fordítóirodánál munkatársaink napi 10 órában megrendelőik rendelkezésére állnak.

A megegyezés követően a KFI kiadja a fordítási feladatot az arra legalkalmasabb fordítójának. A megrendelőnek pedig nincs egyéb tennivalója, mint hogy a határidőre, vagy már a határidő előtt elkészült fordítást átvegye.

Sürgős esetben azonnal továbbítjuk a fordítást e-mailen, illetve hitelesítés esetén postára adjuk a fordítást, külön díjat pedig nem számolunk fel.

A KFI Fordítóiroda vállalja a Cégbíróság által elfogadott tanúsítványozott fordítások elkészítését. A tanúsítványozott fordítás egy olyan hiteles fordítás, amelynek az eredeti szöveg és a magyar fordítás közti egyezőségéért a fordítóiroda vállalja a felelősséget.  A magyar fordítás elkészülése után egy lektor ellenőrzi a magyar fordítást, az esetleges hibákat kijavítja, ellenőrzi a szövegezést. Mindezek után egy harmadik személy is ellenőrzi az átvizsgált verziót, s ha mindent rendben talált, már csak a tanúsítványozás van hátra. A KFI Fordítóiroda a hiteles magyar fordítást pecsétjével, tanúsítványával, majd aláírással látja el. Ezzel a megrendelő a Cégbíróság által elfogadott fordítást tudhat magáénak.

Kérjen fordítási/tolmácsolási ajánlatot itt!

Ajánlatkérésének elküldése után rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Cím

 

1125 Budapest, Szilágyi E. fasor 10.
Tel. / Fax: +36-1-459-0400, - 41

Elérhetőség

 

Email: info@kfi.hu
Weboldal: kfi.hu

Nyitva tartás

 

Hétfő-Szerda 8.30-16.30
Csütörtök 8.30-18.00
Péntek 8.30-15.30

Térkép


kisterkep