Pénzügyi fordítás, gazdasági fordítás

Pénzügyi fordítás, gazdasági fordítás
Fordítóirodánk minden Európában beszélt nyelvre vállal fordítást! Természetesen nem csak idegen nyelv-magyar nyelv viszonylatában, hanem bármely nyelvpárra vonatkozóan! Ajánlatkérésének elküldése után rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és a megadott e-mail címre árajánlatot küldünk!

Kérjen fordítási ajánlatot itt!

Ajánlatkérésének elküldése után rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

Fordítóirodánk specialista a pénzügyi szakfordítások területén, mert olyan munkatársakkal dolgozik együtt, akik közgazdász végzettségű és pénzügyi, könyvelői, esetenként könyvvizsgálói gyakorlattal rendelkeznek, hosszú idő óta a fordítóirodánk fordítói és pontosan ismerjük tevékenységeiket és egyben határaikat is. Irodánk mindezek alapján munkatársai közreműködésével professzionális minőségben vállal pénzügyi fordításokat kiemelten az alábbi területeken:

  • éves jelentések, mérleg, eredmény kimutatás
  • számlák hiteles fordítása
  • adóigazolás fordítása
  • könyvvizsgálói jelentések fordítása
  • adóbevallás fordítása

A fenti területeken végzett fordítás különösen felelősségteljes tevékenység, így irodánk a megrendelő kérése nélkül is lektorálja ezeket a típusú fordításokat. Az elkészül fordításokat tanúsítványunkkal, bélyegzőnkkel látjuk el, így vállaljuk a felelősséget az elkészült munkáért. Az erkölcsi felelősségvállalás mellett az anyagi felelősségvállalásunk a megrendelés összegéig terjed.

A pénzügyi területen végzett fordítás különösen felelősségteljes tevékenység, így irodánk a megrendelő kérése nélkül is lektorálja az ilyen típusú fordításokat.

Az alábbi nyelvekre vállalunk oda-vissza fordításokat:

Albán
Angol
Arab
Bolgár
Bosnyák
Cseh
Dán
Észt
Finn
Francia
Görög
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Litván
Német
Norvég
Orosz
Olasz
Perzsa
Portugál
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán

 
 
 
 
 
 

Mennyibe kerül a fordító szolgáltatásunk?

Az árak, hacsak az ügyfél nem kér fix áras ajánlatot, a fordítás karterszámától függnek. A fordítás ára általában egységár, karakterszám vagy leütésszám alapján. Megállapodás kérdése, hogy ezt forrásnyelvre vagy célnyelvre vetítjük. A karakter alapú elszámolás az ügyfél számára is alkalmas arra, hogy előre tudjon kalkulálni, illetve Word program karakterek száma menübe belépve saját maga is ellenőrizni tudja a fordítóiroda által megadott karakterszámot.

Vannak olyan ritka nyelvek, amelyek esetén nem a fordítás, ill. Szakfordítás karakterszáma mérvadó, ilyenek az ázsiai nyelvek, ahol szinte minden esetben a magyar vagy forrásnyelvi karakterszám adja az elszámolás alapját.

Több, mint 200 ügyfél nem tévedhet!

Eddig több, mint 200 ügyfél bizonyosodhatott meg a fordítási szakértelmünkről és gyorsaságunkról. Nézze meg a listát: Referenciák

A megrendelés menete

Fordítóirodánktól fordítási ajánlatot a lap alján található űrlap elküldésével kérhetnek vagy személyes megkeresés esetén is nyitvatartási időnkben Kapcsolat. A beérkezett ajánlatkérésekre kollégáink a lehető leggyorsabban válaszolnak! A megrendelés leadását követően minden esetben megtartjuk a megrendelőink által szabott határidőt, de a változtatásokhoz is rugalmasan alkalmazkodunk. Amennyiben rövidebb, 1-2 oldalas dokumentum fordítására ad le megrendelést, akár pár órán belül kézhez is kaphatja azt!

Kérjen ajánlatot most! Csatolhatja a fordítandó dokumentumot is.

Név*

Cégnév

E-mail cím*

Telefon / Mobil*

Kérek lektorálást is IgenNem

Terjedelem (karakterszám)

Dokumentum feltöltése

Határidő

Milyen nyelv(ek)ről?*

Milyen nyelv(ek)re?*

Téma

Kérdések, különleges kívánságok, kérések

Cím

 

1125 Budapest, Szilágyi E. fasor 10.
Tel. / Fax: +36-1-459-0400, - 41

Elérhetőség

 

Email: info@kfi.hu
Weboldal: kfi.hu

Nyitva tartás

 

Hétfő-Szerda 8.30-16.30
Csütörtök 8.30-18.00
Péntek 8.30-15.30

Térkép


kisterkep