Tolmácsolás

Tolmácsolás
Fordítóirodánk minden Európában beszélt nyelvre vállal fordítást! Természetesen nem csak idegen nyelv-magyar nyelv viszonylatában, hanem bármely nyelvpárra vonatkozóan! Ajánlatkérésének elküldése után rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és a megadott e-mail címre árajánlatot küldünk!

Kérjen fordítási/tolmácsolási ajánlatot itt!

Ajánlatkérésének elküldése után rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

A megfelelő tolmács kiválasztása egy tolmácsolási megbízáshoz nagy körültekintést és a tolmácsolási feladattal kapcsolatban sok információt igényel. Kérjük segítse munkánkat azzal, hogy ajánlatkérésben az alábbiakra kitér:

  •   dátum, azon belül is a pontos időtartam,
  •   a helyszín,
  •   a szakterület,
  •   a nyelvi viszonylat(ok)
  •   a hallgatóság létszáma, az adott helyiség vagy konferenciaterem lehetőségei és
  •   az előadók nemzetisége

A megbízással egyidőben kérjük, juttasson el a tolmácsolási témával kapcsolatos segédanyagot, esetleg honlap hivatkozást, amely a tolmács részére aktív segítséget nyújthat a felkészüléshez.

Ne hagyja az utolsó pillanatra a szinkrontolmácsolás megszervezését, hisz az adott esemény sikere vagy kudarca múlhat rajta! Legalább 2 héttel az esemény előtt vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szinkrontolmácsolás
Kísérő tolmácsolás
Konszekutív tolmácsolás

 

Megrendelés menete

A KFI Fordítóirodához érkező megrendeléseket budapesti központi irodánkban fogadjuk. Ügyfeleink megrendeléseikkel felkereshetik irodánkat személyesen vagy elküldhetik azt hozzánk E-mailben. A megrendelőlap kitöltését és elküldését szívesen vesszük, de e nélkül is elfogadunk e-mailen érkezett megrendeléseket, amelyekre ugyanúgy vonatkoznak az általános szerződési feltételeink. Minden további egyeztetésre személyesen, E-mailben vagy telefonon kerülhet sor.

Cím

 

1125 Budapest, Szilágyi E. fasor 10.
Tel. / Fax: +36-1-459-0400, - 41

Elérhetőség

 

Email: info@kfi.hu
Weboldal: kfi.hu

Nyitva tartás

 

Hétfő-Szerda 8.30-16.30
Csütörtök 8.30-18.00
Péntek 8.30-15.30

Térkép


kisterkep