Turisztikai fordítás

Turisztikai fordítás
Fordítóirodánk minden Európában beszélt nyelvre vállal fordítást! Természetesen nem csak idegen nyelv-magyar nyelv viszonylatában, hanem bármely nyelvpárra vonatkozóan! Ajánlatkérésének elküldése után rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és a megadott e-mail címre árajánlatot küldünk!

Kérjen fordítási ajánlatot itt!

Ajánlatkérésének elküldése után rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

A légitársaságoknál, hotelekben, utazási irodákban dolgozók minden nap szembesülnek a különböző kultúrákkal és nációkkal való találkozások nehézségeivel. A turizmus az az iparág, ahol a leginkább tisztában kell lenni a kulturális sokszínűséggel és a legnagyobb empátiát kell tanúsítani a többnyelvűség iránt.

Pontosan ennek fényében válik egyértelművé az a tény is, hogy a siker kulcsa nem csupán az idegen nyelvek alapos ismerete. Ennél többre van szükség az eredményes nemzetközi kommunikációhoz.

A több mint 15 éve működő KFI Fordítóiroda összegyűjtött tapasztalatai révén és gondosan megválogatott fordítói gárdájának segítségével Önnek semmilyen gondja nem merülhet fel, ha turisztikai fordítás iránti igényével felkeresi irodánkat!

Szakfordítóink a turizmus-vendéglátás területén, illetve adott idegennyelvi jártasságukat tanulmányaikkal, munkatapasztalatukkal, korábbi munkáik sorával bizonyították. Így garantáljuk megrendelőink számára, hogy nem csupán a szó szerinti fordítás elvégzését vállaljuk magunkra, hanem a szöveg tartalmának hiteles és az adott kultúrának megfelelő értékeket figyelembe vevő szakfordítás elkészítését. Fordítóink a nap 24 órájában fordítóirodánk rendelkezésére állnak, így a megrendelő által megszabott határidő betartása minden esetben a lehető legpontosabban zajlik.

Amennyiben mindössze pár oldalas fordításra adja le megrendelését, a kért szakfordítást 1-2 órán belül elkészítjük Önnek!

Az alábbi nyelvekre vállalunk oda-vissza fordításokat:

Albán
Angol
Arab
Bolgár
Bosnyák
Cseh
Dán
Észt
Finn
Francia
Görög
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Litván
Német
Norvég
Orosz
Olasz
Perzsa
Portugál
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán

Lektorálás

A lefordított szöveget a megbízó külön kérésére lektoráljuk, azaz nyelvhelyességi és szakmai, illetve stilisztikai ellenőrzés alá vetjük. A lektorálást minden esetben anyanyelvi szakképzett fordító végzi, biztosítva ezzel azt, hogy a szövegbe nem illeszkedő szakkifejezések, esetleges apróbb szerkezeti hibák kijavításra kerülnek. A lektorálást követően ügyfelünk a minden aspektusában leellenőrzött dokumentumot kapja kézhez.

Mikor van szükség lektorálásra?

Lektorálási szolgáltatást minden olyan esetben ajánlatos kérni, ahol a tökéletes nyelvhelyesség és a megfelelő stílus elsőrendű fontosságú. Ilyen lehet akár egy fontosabb üzleti levél is, de honlapok, nagyobb példányszámban megjelenő cikkek, kiadványok, cégismertetők, turisztikai szövegek esetében a nyelvi lektorálás elengedhetetlen.

Legyen Ön is állandó partnerünk!

Irodánk jártasságát és tapasztalatát mi sem igazolja jobban, mint az a széles ügyfélkör, mely újból és újból megbízza fordítóirodánkat fordítási kérelmeivel. A sok éves kooperáció következtében egy olyan bizalmas kapcsolat alakul ki, mely megkönnyíti és meggyorsítja a rendelés leadásának folyamatát, s ezen kívül az ismerős cégek dokumentumain fordítóink is a legnagyobb természetességgel dolgoznak.

Több, mint 200 ügyfél nem tévedhet!

Eddig több, mint 200 ügyfél bizonyosodhatott meg a fordítási szakértelmünkről és gyorsaságunkról. Nézze meg a listát: Referenciák

A megrendelés menete

Fordítóirodánktól fordítási ajánlatot a lap alján található űrlap elküldésével kérhetnek vagy személyes megkeresés esetén is nyitvatartási időnkben Kapcsolat. A beérkezett ajánlatkérésekre kollégáink a lehető leggyorsabban válaszolnak! A megrendelés leadását követően minden esetben megtartjuk a megrendelőink által szabott határidőt, de a változtatásokhoz is rugalmasan alkalmazkodunk. Amennyiben rövidebb, 1-2 oldalas dokumentum fordítására ad le megrendelést, akár pár órán belül kézhez is kaphatja azt!

Kérjen ajánlatot most! Csatolhatja a fordítandó dokumentumot is.

Név*

Cégnév

E-mail cím*

Telefon / Mobil*

Kérek lektorálást is IgenNem

Terjedelem (karakterszám)

Dokumentum feltöltése

Határidő

Milyen nyelv(ek)ről?*

Milyen nyelv(ek)re?*

Téma

Kérdések, különleges kívánságok, kérések

Cím

 

1125 Budapest, Szilágyi E. fasor 10.
Tel. / Fax: +36-1-459-0400, - 41

Elérhetőség

 

Email: info@kfi.hu
Weboldal: kfi.hu

Nyitva tartás

 

Hétfő-Szerda 8.30-16.30
Csütörtök 8.30-18.00
Péntek 8.30-15.30

Térkép


kisterkep