Azonnali, SOS fordítás


Azonnali, SOS fordítás

A reggel 8:00 és este 20:00 óra között online leadott megrendelésekre még aznap reagálunk, s a kért fordítást akár másnapra le is fordítjuk!


Azonnali, SOS fordítás

Ez természetesen függ az adott nyelvtől és a kért terjedelemtől – de a KFI Fordítóiroda mindent megtesz a mihamarabbi megoldás érdekében.
Amennyiben hivatalos ügyintézési időn belül jön be irodánkba, vagy keres fel minket emailben, a kért fordítást akár a következő munkanapra elkészítjük! Fontos azonban kiemelni itt is, hogy ez természetesen függ az adott nyelvtől és a kért terjedelemtől – de a KFI Fordítóiroda mindent megtesz a mihamarabbi megoldás érdekében!
Bizonyítványok, diplomák, igazolások, erkölcsi bizonyítványok, stb. hiteles fordítását egy munkanapon belül elkészítjük!
A hét minden munkanapján reggel 8 óra és este 20:00 között állunk ügyfeleink rendelkezésére, amennyiben SOS fordításra van szükségük. A KFI Fordítóiroda teljes körű nyelvi szolgáltatást kínál: különböző bizonyítványok, születési, házassági- és halotti anyakönyvi kivonatok azonnali fordítását, cégismertetők, termékkatalógusok fordítását is egyaránt vállaljuk. Ezen kívül szakfordítást is vállalunk orvosi, jogi, gazdasági, műszaki és rengeteg más témában.
Mi a legjobbat adjuk megrendelőinknek: szolgáltatásaink árai kedvezőek, s fordítóink csakis a legjobb minőséget biztosítják. A fordításainkra ígért határidőkre és az általunk garantált minőségre a nevünk a garancia.

Kérjen ajánlatot online

A jelenlegi kialakult helyzetben főként fontosnak tartjuk mindenki biztonságát, így amennyiben megteheti, online is kérhet ajánlatot. Ehhez nem kell mást tennie, mint egy emailt írni az info@kfi.hu email címre melyben részletezi az ajánlatkérését. A szükséges adatok: név, email cím, téma, telefonszám, a fordítandó dokumentum csatolva, kért határidő. Amennyiben bármilyen kérdése felmerülne, kollégáink szívesen rendelkezésére állnak telefonon is a +36-1-459-0400 telefonszámon! Ajánlatkérését természetesen az oldalunkon is megteheti az „Ajánlatkérés” opcióra kattintva!
A KFI Fordítóiroda számos nyelven vállal fordítást és tolmácsolást egyaránt, melyre garanciát vállalunk!

Amennyiben kérdése támadt fordításainkkal, esetleg tolmácsolásainkkal kapcsolatban, kérjük, keressen minket az elérhetőségeink egyikén! Várjuk megrendelését!Kérjen fordítási ajánlatot!


Ne feledje: gyors, garanciális, hitelesített fordítások anyanyelvi fordítókkal készülnek


Ajánlatot kérek