Tanúsított fordítás


Tanúsított fordítás

Céges dokumentumok, bármilyen privát dokumentum, kivéve, ha magyarra kell, mert akkor csak céges


Tanúsított fordítás

A KFI Fordítóiroda jogosult céges, illetve vállalti megrendelők részére tanúsított fordítást végezni, amelyet a cégbíróság is elfogad. Jogosultak vagyunk továbbá bármilyen privát dokumentum tanúsított fordítására, amennyiben azt magyarról szeretnék bármilyen idegen nyelvre fordíttatni.
Irodánk jogosult bármelyik Európai Unióban hivatalos nyelvre történő hiteles fordításra. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy hivatalos fordítási záradékot bármilyen, a KFI Fordítóiroda által fordított dokumentumra ki tudunk állítani.

A tanúsított fordítás lényege


A tanúsított fordítás lényege az, hogy a fordítóiroda vállalja azt a felelősséget, miszerint az eredeti szöveg és a fordított dokumentum tartalmilag mindenképp, s sok esetben formailag is egyezik. Azért, hogy ezt minden esetben garantálni tudjuk, a tanúsított fordításokat kivétel nélkül szakfordítók végzik, s lektorálásnak vetjük alá. A lektorálás után egy harmadik szakértő munkatárs is ellenőrzi az elkészült dokumentumot: az elkészült dokumentumot összeveti a forrásnyelven íródottal. Mindezt követően az elkészült fordítást saját pecsétünkkel, tanúsítványunkkal és aláírásunkkal látjuk el, majd hozzácsatoljuk az eredeti dokumentumhoz.

A fordítóirodánk által készített tanúsított fordításokat legtöbb esetben elfogadják Magyarországon és külföldön egyaránt. Azonban mindig érdemes a fordítást kérő intézménytől megérdeklődni, hogy pontosan milyen típusú fordítást követelnek meg, hiszen fordítóirodánk erre vonatkozóan nem tud garanciát vállalni. Amennyiben Ön előre érdeklődik, úgy rengeteg energiát, pénzt és időt spórolhat meg. S ne feledje: SOS fordítás esetében akár még a rendelés napján átveheti az elkészült fordítást!

Kérjen ajánlatot online

A jelenlegi kialakult helyzetben főként fontosnak tartjuk mindenki biztonságát, így amennyiben megteheti, online is kérhet ajánlatot. Ehhez nem kell mást tennie, mint egy emailt írni az info@kfi.hu email címre melyben részletezi az ajánlatkérését. A szükséges adatok: név, email cím, téma, telefonszám, a fordítandó dokumentum csatolva, kért határidő. Amennyiben bármilyen kérdése felmerülne, kollégáink szívesen rendelkezésére állnak telefonon is a +36-1-459-0400 telefonszámon! Ajánlatkérését természetesen az oldalunkon is megteheti az „Ajánlatkérés” opcióra kattintva!

Amennyiben kérdése támadt fordításainkkal, esetleg tolmácsolásainkkal kapcsolatban, kérjük, keressen minket az elérhetőségeink egyikén!
Várjuk megrendelését!Kérjen fordítási ajánlatot!


Ne feledje: gyors, garanciális, hitelesített fordítások anyanyelvi fordítókkal készülnek


Ajánlatot kérek