Biztonsági adatlapok fordítása


Biztonsági adatlapok fordítása


Biztonsági adatlapok fordítása

A biztonságtechnikai adatlapok (safety data sheet- SDS, Sicherheitsdatenblatt - SDB) különböző információt szolgáltatnak vegyszerekről, anyagokról és termékek biztonságos felhasználhatóságáról, továbbá kémiai, fizikai és élettani hatásokról, illetve azok tárolásáról. Ezeknek az adatlapoknak a fordítása akkor kell, amikor külföldről származó termékeket szeretnénk Magyarországra importálni, vagy éppen hazai termékeket szeretnénk külföldre exportálni. Használatuk minden esetben kötelező, hiszen az Európai Unió 1907/2006 (REACH) rendeletében szerepel ez az utasítás.
A szerkezetet és tartalmat illetően is szigorú jogszabályok vannak életben, s az ezekben szereplő biztonsági utasítások újfent szabványokon alapulnak – ezeknek a megfelelőségét a fordítás során természetesen szem előtt tartjuk.
Ezen fajta dokumentumok szakfordítása igen nagy összpontosítást és odafigyelést igényel, hiszen rengeteg előírást kell szem előtt tartani a fordítás során. Nem elég csupán a tartalmi és formai követelményeknek megfelelni, hanem a szakszerű és pontos megfogalmazás is kulcsfontosságú – ilyenkor igazán jól jön a KFI Fordítóiroda több, mint 15 éves szakmai tapasztalata!

A kért biztonsági adatlapok fordítását lektorálással vállaljuk, kedvező áron. A kért dokumentum fordítását akkor is el tudjuk végezni, amennyiben DOC, DOCX vagy PDF formátumban érkezik, s az eredeti formátumot megtartjuk (tördelések, bekezdések, tagolások, képek, stb.), továbbá a szöveget a rendelt nyelvre fordítjuk le. Az elérhető fordítási nyelvekért keressen minket emailen, telefonon, vagy látogasson el irodánkba!
Fontosnak tartjuk megrendelőink figyelmét felhívni arra, hogy a KFI Fordítóiroda által elkészített biztonsági adatlap fordításának a hatóság felé való bemutatása és engedélyeztetése az már a megrendelő hatáskörébe tartozik.
Amennyiben kérdése támadt fordításainkkal, esetleg tolmácsolásainkkal kapcsolatban, kérjük, keressen minket az elérhetőségeink egyikén! Várjuk megrendelését!Kérjen fordítási ajánlatot!


Ne feledje: gyors, garanciális, hitelesített fordítások anyanyelvi fordítókkal készülnek


Ajánlatot kérek