Pénzügyi, éves beszámolók


Pénzügyi, éves beszámolók

Fordítóirodánk specialista a pénzügyi szakfordítások területén, hiszen olyan munkatársakkal dolgozik együtt, akik közgazdász végzettségű és pénzügyi, könyvelői, esetenként könyvvizsgálói gyakorlattal rendelkeznek.


Mindezek mellett hosszú ideje a fordítóirodánk fordítói - ezáltal pontosan ismerjük tevékenységeiket, s határaikat egyaránt. Irodánk mindezek alapján a lehető legjobb minőségben vállal pénzügyi témában fordításokat kiemelten az alábbi területeken: A KFI Fordítóiroda az alábbi éves beszámolók fordításokat vállalja:

 • éves jelentések, mérleg, eredmény kimutatás
 • számlák hiteles fordítása
 • adóigazolás fordítása
 • könyvvizsgálói jelentések fordítása
 • adóbevallás fordítása

 • A fenti területeken végzett fordítás különösen felelősségteljes tevékenység, így irodánk a megrendelő kérése nélkül is lektorálja ezeket a típusú fordításokat! Az elkészült fordításokat tanúsítványunkkal, bélyegzőnkkel látjuk el, így vállaljuk a felelősséget a kész munkáért. Az erkölcsi felelősségvállalás mellett az anyagi felelősségvállalásunk a megrendelés összegéig is terjed.

  Diszkréció

  Tisztában vagyunk vele, hogy a pénzügyek diszkréciót érdemelnek, s mi ezt be is tartjuk. A KFI Fordítóiroda mindig kellő diszkrécióval kezeli a pénzügyi dokumentumokat, így a megrendelőnek nem kell aggódnia a felől, hogy a fordítandó dokumentumok illetéktelen kezekbe jutnak.

  Egyszerű, gyors adminisztráció

  Kollégáink rugalmasan kezelik az Ügyfelek igényeit. A kialakult helyzetben már mindent elintézhet online, egészen az ajánlatkéréstől a fizetésen át a dokumentum átvételéig.  A megrendelés menete

  Fordítóirodánktól fordítási ajánlatot a lap alján található űrlap elküldésével kérhetnek vagy személyes megkeresés esetén is nyitvatartási időnkben Kapcsolat. A beérkezett ajánlatkérésekre kollégáink a lehető leggyorsabban válaszolnak! A megrendelés leadását követően minden esetben megtartjuk a megrendelőink által szabott határidőt, de a változtatásokhoz is rugalmasan alkalmazkodunk. Amennyiben rövidebb, 1-2 oldalas dokumentum fordítására ad le megrendelést, akár pár órán belül kézhez is kaphatja azt!

  Amennyiben kérdése támadt fordításainkkal, esetleg tolmácsolásainkkal kapcsolatban, kérjük, keressen minket az elérhetőségeink egyikén! Várjuk megrendelését!  Kérjen fordítási ajánlatot!


  Ne feledje: gyors, garanciális, hitelesített fordítások anyanyelvi fordítókkal készülnek


  Ajánlatot kérek