Pályázati dokumentumok fordítása


Pályázati dokumentumok fordítása

Legyen szó bármelyik európai nyelvről, irodánk vállalja, hogy a kért dokumentumok fordítását hatékonyan, gyorsan és a legjobb minőségben végzi el.


Pályázati dokumentumok fordítása

Tisztában vagyunk azzal, hogy pályázatok esetében két dologgal mindenképp számolni kell. Az egyik az, hogy az ilyenkor kért fordítások a szakterületek igen széles skáláját ölelik fel, a műszaki fordításoktól át a pénzügyi fordításokig. A másik fontos tényező a határidő és annak közelsége, ahogy ez a pályázatoknál lenni szokott. Ám fordítóirodánk mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb minőségben és leggyorsabban készítse el a rendelt pályázatok fordítását, természetesen a legkedvezőbb áron! A KFI Fordítóiroda az alábbi pályázati fordításokat vállalja:

 • pályázati dokumentációk fordítása
 • pályázati űrlapok fordítása
 • pályázati kiírások fordítása
 • pályázati költségvetések és jelentések fordítása
 • pályázati zárójelentés fordítás
 • pályázati összefoglalók fordítása
 • előrehaladási jelentések fordítása
 • Európai Uniós pályázatok fordítása

 • Legyen szó bármelyik európai nyelvről, irodánk vállalja, hogy a kért dokumentumok fordítását hatékonyan, gyorsan és a legjobb minőségben végzi el. Megbízható fordító gárdánk (akik közül számos anyanyelvű) segítségével egyszerre akár több fordító is képes dolgozni az adott dokumentumon, így csökkentve a fordítás elkészítésének időtartamát. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy a gyorsaságunk semmilyen esetben sem megy a minőség rovására!

  Tapasztalat a pályázati fordítások terén

  Cégünk fennállása óta számos pályázati dokumentációt fordítottunk már. Magasan képzett fordítóink az ilyen típusú fordítások területén sok éves tapasztalattal rendelkeznek. Mindezek alapján elmondható, hogy a KFI Fordítóiroda csak a legjobb minőségű pályázati fordításokat készíti el megrendelőinek – hiszen a feladatra alkalmazott fordítók az adott területeken már számtalanszor bizonyítottak.

  Bízza szakemberre a fordítást!

  Az egyes pályázatok remek lehetőséget nyújtanak a cégeknek, szervezeteknek és intézményeknek egyaránt arra, hogy finanszírozási segítséghez juthassanak. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a nemzetközi pályázatok dokumentációit magas minőségben, megfelelő terminológiával és stilisztikával nyújtsák be a pályázatot kihirdetőknek. Éppen ezért ajánlatos minden esetben megbízható, referenciákkal és tapasztalattal rendelkező fordítóirodát megbízni pályázati dokumentumok fordítására.
  Amennyiben kérdése támadt fordításainkkal, esetleg tolmácsolásainkkal kapcsolatban, kérjük, keressen minket az elérhetőségeink egyikén! Várjuk megrendelését!  Kérjen fordítási ajánlatot!


  Ne feledje: gyors, garanciális, hitelesített fordítások anyanyelvi fordítókkal készülnek


  Ajánlatot kérek