Hiteles fordítás

Hiteles fordítás
Fordítóirodánk minden Európában beszélt nyelvre vállal fordítást! Természetesen nem csak idegen nyelv-magyar nyelv viszonylatában, hanem bármely nyelvpárra vonatkozóan! Ajánlatkérésének elküldése után rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és a megadott e-mail címre árajánlatot küldünk!

Kérjen fordítási ajánlatot itt!

Ajánlatkérésének elküldése után rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

Az alábbi, cégeljáráshoz szükséges iratokról készíthetünk hiteles jogi fordításokat:

  • alapító okirat
  • társasági szerződés
  • taggyűlési jegyzőkönyv
  • aláírási címpéldány
  • cégkivonat
  • cégbizonyítvány
  • tulajdoni lap
  • forgalmi engedély
  • erkölcsi bizonyítvány

Cégiratok, cégekkel kapcsolatos dokumentumok hiteles fordítására jogosult fordítóirodánk az alábbi törvényi rendelkezés alapján:

A hiteles fordítások elvégzésére az alábbi törvényi hivatkozás nyújt számunkra lehetőséget: “24/1986. (VI. 26.) MT rendelet a szakfordításról és tolmácsolásról: 6/A. § Cégkivonat hiteles fordítására, valamint a cégjegyzékbe bejegyzendő adatoknak és cégiratoknak az Európai Unió bármely – a cég választása szerinti – hivatalos nyelvére történő hiteles fordítására a szakfordító vagy szakfordító-lektor képesítéssel rendelkezők is jogosultak.”

Magyarországi felhasználásra személyes okiratok, például személyigazolvány, halotti anyakönyvi kivonat, stb. hiteles fordítását továbbra is csak egy központi fordítóiroda végezheti.

Cégünk bármely Európában beszélt nyelvre vállalja tanúsított fordítás elkészítését. Ennek lényege, hogy a fordítóiroda vállalja a felelősségét annak, hogy a fordítandó szöveg és a fordítás tartalmilag és akár formailag is megegyezzen. Így a tanúsított fordítást mindig szakfordító által lektoráltatjuk, majd egy harmadik személlyel leellenőriztetjük a fordítás és az eredeti szöveg egyezőségét. Az kész hiteles fordítást tanúsítvánnyal, pecséttel és aláírással látjuk el. Hiteles fordítás, fordítás hitelesítése: hiteles fordítás Budapest, fordítás hitelesítés Budapest.

Határidők
Egy-egy okmány hiteles fordítását rugalmasan, rendkívül rövid határidővel vállaljuk, ami általában egy nap. Így nem kell a máshol szükséges sürgősségi felárat fizetni a fordításokért.

Az alábbi nyelvekre vállalunk oda-vissza fordításokat:

Albán
Angol
Arab
Bolgár
Bosnyák
Cseh
Dán
Észt
Finn
Francia
Görög
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Litván
Német
Norvég
Orosz
Olasz
Perzsa
Portugál
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán

 
 
 
 
 
 

Mennyibe kerül a fordító szolgáltatásunk?

Az árak, hacsak az ügyfél nem kér fix áras ajánlatot, a fordítás karterszámától függnek. A fordítás ára általában egységár, karakterszám vagy leütésszám alapján. Megállapodás kérdése, hogy ezt forrásnyelvre vagy célnyelvre vetítjük. A karakter alapú elszámolás az ügyfél számára is alkalmas arra, hogy előre tudjon kalkulálni, illetve Word program karakterek száma menübe belépve saját maga is ellenőrizni tudja a fordítóiroda által megadott karakterszámot.

Vannak olyan ritka nyelvek, amelyek esetén nem a fordítás, ill. Szakfordítás karakterszáma mérvadó, ilyenek az ázsiai nyelvek, ahol szinte minden esetben a magyar vagy forrásnyelvi karakterszám adja az elszámolás alapját.

A megrendelés menete

Fordítóirodánktól fordítási ajánlatot a lap alján található űrlap elküldésével kérhetnek vagy személyes megkeresés esetén is nyitvatartási időnkben Kapcsolat. A beérkezett ajánlatkérésekre kollégáink a lehető leggyorsabban válaszolnak! A megrendelés leadását követően minden esetben megtartjuk a megrendelőink által szabott határidőt, de a változtatásokhoz is rugalmasan alkalmazkodunk. Amennyiben rövidebb, 1-2 oldalas dokumentum fordítására ad le megrendelést, akár pár órán belül kézhez is kaphatja azt!

Kérjen ajánlatot most! Csatolhatja a fordítandó dokumentumot is.

Név*

Cégnév

E-mail cím*

Telefon / Mobil*

Kérek lektorálást is IgenNem

Terjedelem (karakterszám)

Dokumentum feltöltése

Határidő

Milyen nyelv(ek)ről?*

Milyen nyelv(ek)re?*

Téma

Kérdések, különleges kívánságok, kérések

Cím

 

1125 Budapest, Szilágyi E. fasor 10.
Tel. / Fax: +36-1-459-0400, - 41

Elérhetőség

 

Email: info@kfi.hu
Weboldal: kfi.hu

Nyitva tartás

 

Hétfő-Szerda 8.30-16.30
Csütörtök 8.30-18.00
Péntek 8.30-15.30

Térkép


kisterkep