Jogi fordítások


Jogi fordítások

Szerződések, jogszabályok


Jogi fordítások

A KFI Fordítóiroda számos jogi dokumentum minőségi szakfordítását kínálja ügyfeleinek, mely számos nyelven elérhető. Már több mint tizenöt éves tapasztalatunk van jogi fordításokban és szakfordításokban. Megrendelőink adatait és dokumentumait biztonságban, diszkrécióval, adott esetben titoktartási megállapodással kezeljük.
Jogi fordításokkal foglalkozó fordítóink mind szakfordítói végzettséggel, oklevéllel és tapasztalattal büszkélkedhetnek – ennek köszönhetően a szaknyelvet is kiválóan ismerik. Az ilyen típusú fordítások mindig nagymértékű precizitást és odafigyelést igényelnek, hiszen a jogi dokumentumoknál minden szó, vagy akár vesszőnek is nagy jelentősége lehet. Éppen ezért a fordításokat csak az adott szakterületen már bizonyított fordítóknak adjuk ki.

Kinek érdemes jogi fordítást igényelni?

  • olyan magánszemélyeknek, akiknek bizonyos külföldi jogszabályok pontos fordítására és ismeretre van szükségük
  • vállalkozásoknak, akik külföldi partnerekkel dolgoznak, így általános szerződési feltételeket és különféle szerződéseket használnak
  • beszerzési, közbeszerzési eljárásokban, pályázatokban résztvevőknek
  • ügyvédeknek és jogászoknak, akik az ügyfeleiknek idegen nyelvű beadványokat és szerződéseket készítenek, továbbá külföldi ügyfeleiknek magyar jogszabályokat/magyar ügyfeleknek külföldi jogszabályokat alkalmaznak

  • Egyszerű, gyors adminisztráció

    Kollégáink rugalmasan kezeli az Ügyfelek igényeit. A kialakult helyzetben már mindent elintézhet online, egészen az ajánlatkéréstől a fizetésen át a dokumentum átvételéig.

    A megrendelés menete

    Fordítóirodánktól fordítási ajánlatot a lap alján található űrlap elküldésével kérhetnek vagy személyes megkeresés esetén is nyitvatartási időnkben Kapcsolat. A beérkezett ajánlatkérésekre kollégáink a lehető leggyorsabban válaszolnak! A megrendelés leadását követően minden esetben megtartjuk a megrendelőink által szabott határidőt, de a változtatásokhoz is rugalmasan alkalmazkodunk. Amennyiben rövidebb, 1-2 oldalas dokumentum fordítására ad le megrendelést, akár pár órán belül kézhez is kaphatja azt!
    Amennyiben kérdése támadt fordításainkkal, esetleg tolmácsolásainkkal kapcsolatban, kérjük, keressen minket az elérhetőségeink egyikén! Várjuk megrendelését!



    Kérjen fordítási ajánlatot!


    Ne feledje: gyors, garanciális, hitelesített fordítások anyanyelvi fordítókkal készülnek


    Ajánlatot kérek