Angol fordítás | Angol fordítóiroda


Angol fordítás | Angol fordító iroda

Fordítandó nyelveink között egyértelműen első, és a legnépszerűbb a mindenki által ismert világnyelv, az angol.


Angol fordítás | Angol fordító iroda

A legkiválóbb anyanyelvi fordítókkal és lektorokkal dolgozunk együtt – hisszük, hogy ezek elengedhetetlen elemei a kimagasló minőségű szolgáltatás kivitelezéséhez a megrendelőink felé.


Angol fordításainkról

Fordítóirodánk vállal angol-magyar, magyar-angol szakfordításokat, lektorálásokat és hivatalos fordításokat egyaránt. Az irodai ügyintézés mellett már interneten is teljes mértékben lebonyolítható az egész fordítási folyamat. Mi a legjobbat adjuk megrendelőinknek: szolgáltatásaink árai kedvezőek, s fordítóink csakis a legjobb minőséget biztosítják. Részletes árajánlatért keressen minket! A fordításainkra ígért határidőkre és az általunk garantált minőségre a nevünk a garancia.

Tudta?

Ahogy azt fentebb említettük, az angol jelenleg az egyik olyan nyelv a Földön, melyet a leggyakrabban használják. Ennek a nyelvnek két fő verziója van. Ezek közül az egyik a brit (British English), a másik az amerikai (American English). Köztudott tény, hogy ezeken belül rengeteg dialektus alakult ki a történelem során, melyek közül néhány erőteljesen eltér a két fő változattól. Ezen két típus közötti különbségek zömmel a szóhasználatban, kiejtésben vagy az írásmódban különböznek Ez az Európai Unió egyik hivatalos nyelve, s a számítógépes világban is ez a legelterjedtebb. Annak ellenére, hogy ezt a nyelvet tanulják a világon a legtöbben, mégis minden 100. angolt tanuló emberről mondható el, hogy az alapnál magasabb a nyelvi szintje. Hivatalos statisztikák állítják, hogy jelenleg mintegy 446 millió olyan ember van, akik anyanyelvükként használják az angol nyelvet. A világon az anyanyelv utáni választott nyelvként az elsőszámú az angol, s körülbelül 2-3 millió ember az olyan, akik csak bizonyos szavakat tudnak vagy értenek ebből a csodás nyelvből.
Amennyiben kérdése támadt fordításainkkal, esetleg tolmácsolásainkkal kapcsolatban, kérjük keressen minket az elérhetőségeink egyikén! Várjuk megrendelését!Kérjen fordítási ajánlatot!


Ne feledje: gyors, garanciális, hitelesített fordítások anyanyelvi fordítókkal készülnek


Ajánlatot kérek