Orosz fordítás | Orosz fordító iroda


Orosz fordítás | Orosz fordító iroda

Fordítóirodánk egyéb népszerű nyelvek mellett orosz fordításokat is vállal.

Orosz fordítás | Oroszul fordító iroda

Irodánk kizárólag megbízható és minőségi munkát végző anyanyelvi fordítókkal és lektorokkal dolgozik együtt, hiszen tudjuk, hogy ez kulcsfontosságú a orosz-magyar és magyar-orosz fordítások esetében (is).


Orosz fordításainkról

Fordítóirodánk vállal orosz-magyar, magyar-orosz szakfordításokat, lektorálásokat és hivatalos fordításokat egyaránt. Az irodai ügyintézés mellett már interneten is teljes mértékben lebonyolítható az egész fordítási folyamat. Mi a legjobbat adjuk megrendelőinknek: szolgáltatásaink árai kedvezőek, s fordítóink csakis a legjobb minőséget biztosítják. Részletes árajánlatért keressen minket! A fordításainkra ígért határidőkre és az általunk garantált minőségre a nevünk a garancia.

Az orosz nyelvről

Az orosz nyelvben cirill írást használnak, mely betűinek eredete a görög ábécéből ered. A cirill írást két görög szerzetes - Cirill és Metód - fejlesztett ki azzal a céllal, hogy a Bibliát ószláv egyházi nyelvre le tudják fordítani. Ez is világnyelv, hiszen körülbelül 145 millióan beszélik anyanyelvükként, s ez az a szláv nyelv, melyet a legtöbben tudhatják magukénak első nyelvként. Ez a nyelv az idő folyamán igen elterjedtté vált a kultúra és a tudomány területén is. Oroszország Európához tartozó tájain három nyelvjárási területet tartunk számon: Dél-, Közép-, és Észak-Oroszországot, s ezeken belül is megkülönböztethető számos nyelvjárás. Elmondható azonban, hogy kirívó eltérések nincsenek a különböző dialektusok között, így az ország különböző pontjairól érkező és találkozó oroszok mindenképp képesek megérteni azt, amit a másik mond. Oroszország mellett például Ukrajnában, Bulgáriában, Szerbiában, Fehéroroszországban és Mongóliában is cirill betűket használnak.
Amennyiben kérdése támadt fordításainkkal, esetleg tolmácsolásainkkal kapcsolatban, kérjük, keressen minket az elérhetőségeink egyikén!
Várjuk megrendelését!Kérjen fordítási ajánlatot!


Ne feledje: gyors, garanciális, hitelesített fordítások anyanyelvi fordítókkal készülnek


Ajánlatot kérek