Műszaki fordítás


Műszaki fordítás

Ipari, gépészeti, építőipari, használati útmutatók, műszaki dokumentációk stb.


Műszaki fordítás

A műszaki fordítások is komoly precizitást, tudást és magas szintű szakmai-nyelvi képzettséget igényelnek. Éppen ezért a KFI Fordítóiroda csak olyan fordítónak adja ki a kért fordítást, aki már az adott területen bizonyított és a kellő képzettségekkel rendelkezik – így biztosítva az elvárt minőséget. Legyen szó akár gépészetről, gépgyártásról, építőiparról, nehéziparról vagy akár környezetvédelemről, mi a Cégbíróság által elfogadott hiteles, tanúsított fordítások elkészítését is vállaljuk. Az érvényben lévő törvényeknek eleget tevő hiteles és felelős szakfordításainkkal minden meglévő és leendő ügyfelünk rendelkezésére állunk nap mint nap.
Érdemes a minőségi, megbízható fordítóirodákat keresni Megkérdőjelezhetetlen az a tény, miszerint műszaki fordításokra rengeteg területen szükség van, s ezekre egyre nagyobb az igény manapság. Azonban az is fontos, hogy a lefordított dokumentumok pontosak legyenek, hiszen a félrefordítások igen komoly nem kívánatos következményeket vonhatnak maguk után. Éppen ezért érdemes referenciákkal rendelkező, megbízható fordítóirodák szolgáltatásait igénybe venni, hiszen ettől vállalkozásának a jól kialakított hírneve is megmarad! Kérjen ajánlatot még ma! Mik azok a hiteles, tanúsított műszaki fordítások? KFI Fordítóiroda a Cégbíróság által elfogadott hiteles, tanúsított fordítások elkészítését is vállalja. A tanúsított fordítások olyan fordítások, melyeknél az eredeti és célnyelv közti tartalmi egyezőségre és hitelességre a fordítóiroda felelősséget vállal. Amikor a műszaki fordítás elkészül, egy anyanyelvű lektor segítségével az eredeti szöveg és a fordítás azonos tartalmának kérdése kerül terítékre. A szövegek átvizsgálása és kiértékelése után egy harmadik személy szintén leellenőrzi a fordítást, majd azt munkatársaink a KFI Fordítóiroda pecsétjével, tanúsítványával és aláírással látják el. A KFI Fordítóiroda műszaki témakörben végzett fordításai a teljesség igénye nélkül:

 • műszaki leírások fordítása
 • biztonsági adatlapok fordítása
 • gépkönyvek fordítása
 • használati utasítások fordítása
 • előírások, szabályzatok, igazolások fordítása
 • tanúsítványok fordítása
 • műszaki dokumentációk fordítása
 • kockázatelemzés fordítása
 • katalógusok, szórólapok, prospektusok fordítása
 • Amennyiben kérdése támadt fordításainkkal, esetleg tolmácsolásainkkal kapcsolatban, kérjük, keressen minket az elérhetőségeink egyikén! Várjuk megrendelését!  Kérjen fordítási ajánlatot!


  Ne feledje: gyors, garanciális, hitelesített fordítások anyanyelvi fordítókkal készülnek


  Ajánlatot kérek