Műszaki fordítás

Műszaki fordítás
Fordítóirodánk minden Európában beszélt nyelvre vállal fordítást! Természetesen nem csak idegen nyelv-magyar nyelv viszonylatában, hanem bármely nyelvpárra vonatkozóan! Ajánlatkérésének elküldése után rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és a megadott e-mail címre árajánlatot küldünk!

Kérjen fordítási ajánlatot itt!

Ajánlatkérésének elküldése után rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!

 

Miért a KFI Fordítóiroda?

Mi a KFI Fordítóirodánál pontosan tudjuk, milyen fordítót kell keresnünk adott célnyelvű műszaki fordítás elkészítésére. Több mint 15 éves működésünk során kellő tapasztalatot halmoztunk fel ahhoz, hogy végül megrendelőink számára szakképzett, az iparággal felsőszintű tanulmányok, vagy munkatapasztalat következtében kapcsolatba került szakfordítói gárdát tudjunk magunkénak.

A KFI Fordítóiroda az alábbi dokumentumok fordítását vállalja:

  • gépipar
  • műszeripar
  • gépkönyv fordítása
  • műszaki leírás fordítása
  • biztonsági adatlapok fordítása
  • kezelési utasítás, használati útmutató fordítása

Fordítási kérelem beérkezése esetén az alábbi munkanyelvekre készítünk műszaki fordítást:

Albán
Angol
Arab
Bolgár
Bosnyák
Cseh
Dán
Észt
Finn
Francia
Görög
Holland
Horvát
Japán
Kínai
Lengyel
Lett
Litván
Német
Norvég
Orosz
Olasz
Perzsa
Portugál
Román
Spanyol
Svéd
Szerb
Szlovák
Szlovén
Török
Ukrán

Ha egy vállalat a nemzetközi versenyben szeretné megállni a helyét, a biztos kommunikációs alapok megteremtésével a legbiztosabb alapját rakja le a külföldi partnerekkel és vevőkkel folytatott együttműködésnek.

Hiteles műszaki fordítás elkészítése

KFI Fordítóiroda a Cégbíróság által elfogadott hiteles, tanúsított fordítások elkészítését is vállalja. A tanúsított fordítások olyan fordítások, melyeknél az eredeti és célnyelv közti tartalmi egyezőségre és hitelességre a fordítóiroda felelősséget vállal. Amikor a műszaki fordítás elkészül, egy anyanyelvű lektor segítségével az eredeti szöveg és a fordítás azonos tartalmának kérdése kerül terítékre. A szövegek átvizsgálása és kiértékelése után egy harmadik személy szintén leellenőrzi a fordítást, majd azt munkatársaink a KFI Fordítóiroda pecsétjével, tanúsítványával és aláírással látják el.

Mennyibe kerül a fordító szolgáltatásunk?

Az árak, hacsak az ügyfél nem kér fix áras ajánlatot, a fordítás karterszámától függnek. A fordítás ára általában egységár, karakterszám vagy leütésszám alapján. Megállapodás kérdése, hogy ezt forrásnyelvre vagy célnyelvre vetítjük. A karakter alapú elszámolás az ügyfél számára is alkalmas arra, hogy előre tudjon kalkulálni, illetve Word program karakterek száma menübe belépve saját maga is ellenőrizni tudja a fordítóiroda által megadott karakterszámot.

Vannak olyan ritka nyelvek, amelyek esetén nem a fordítás, ill. Szakfordítás karakterszáma mérvadó, ilyenek az ázsiai nyelvek, ahol szinte minden esetben a magyar vagy forrásnyelvi karakterszám adja az elszámolás alapját.

Több, mint 200 ügyfél nem tévedhet!

Eddig több, mint 200 ügyfél bizonyosodhatott meg a fordítási szakértelmünkről és gyorsaságunkról. Nézze meg a listát: Referenciák

A megrendelés menete

Fordítóirodánktól fordítási ajánlatot a lap alján található űrlap elküldésével kérhetnek vagy személyes megkeresés esetén is nyitvatartási időnkben Kapcsolat. A beérkezett ajánlatkérésekre kollégáink a lehető leggyorsabban válaszolnak! A megrendelés leadását követően minden esetben megtartjuk a megrendelőink által szabott határidőt, de a változtatásokhoz is rugalmasan alkalmazkodunk. Amennyiben rövidebb, 1-2 oldalas dokumentum fordítására ad le megrendelést, akár pár órán belül kézhez is kaphatja azt!

Kérjen ajánlatot most! Csatolhatja a fordítandó dokumentumot is.

Név*

Cégnév

E-mail cím*

Telefon / Mobil*

Kérek lektorálást is IgenNem

Terjedelem (karakterszám)

Dokumentum feltöltése

Határidő

Milyen nyelv(ek)ről?*

Milyen nyelv(ek)re?*

Téma

Kérdések, különleges kívánságok, kérések

Cím

 

1125 Budapest, Szilágyi E. fasor 10.
Tel. / Fax: +36-1-459-0400, - 41

Elérhetőség

 

Email: info@kfi.hu
Weboldal: kfi.hu

Nyitva tartás

 

Hétfő-Szerda 8.30-16.30
Csütörtök 8.30-18.00
Péntek 8.30-15.30

Térkép


kisterkep