Portugál fordítás | Portugál fordító iroda


Portugál fordítás | Portugál fordító iroda

A megrendelőink által kért egyre népszerűsödő fordítási nyelv a portugál.

Portugál fordítás | Portugál fordító iroda

Irodánk kizárólag megbízható és minőségi munkát végző anyanyelvi fordítókkal és lektorokkal dolgozik együtt, hiszen tudjuk, hogy ez kulcsfontosságú a portugál-magyar és magyar-portugál fordítások esetében is.


Portugál fordításainkról

Fordítóirodánk vállal portugál-magyar, magyar-portugál szakfordításokat, lektorálásokat és hivatalos fordításokat egyaránt. Az irodai ügyintézés mellett már interneten is teljes mértékben lebonyolítható az egész fordítási folyamat. Mi a legjobbat adjuk megrendelőinknek: szolgáltatásaink árai kedvezőek, s fordítóink csakis a legjobb minőséget biztosítják. Részletes árajánlatért keressen minket! A fordításainkra ígért határidőkre és az általunk garantált minőségre a nevünk a garancia.

A portugál nyelv szépségei (portugues, língua portuguesa)

Ez az igazán ritmusos, magával ragadó nyelv az indoeurópai nyelvcsalád itáliai ágába tartozik, s azon belül az újlatin nyelvek csoportját gazdagítja. A világon több, mint 210 millió ember beszéli anyanyelvként – ezzel a második legtöbb beszélővel büszkélkedhető újlatin nyelv a spanyol után. A világon 5-7. hely között mozog beszélőinek számát tekintve. A portugál manapság már számos független ország nyelve lett, s rengetegen választják tanult idegen nyelvként. Nem sok olyan nyelv van, amit egymástól igen távol lévő országokban tömegesen beszélnek. A 187 milliós Brazília a nyelv „bázisa”, Afrikában 17 millióan beszélik, az anyaországban Portugáliában 11 millióan, s számos egyéb országban közel 6 millióan beszélik anyanyelvükként, s Ázsiában hozzávetőlegesen 610 ezren. Ezekből elmondható, hogy a világon számos nagy lélekszámú portugálul beszélő emigráns közösségek léteznek. Habár nem a nyelvhez kapcsolódik kizárólag, muszáj megemlíteni a Brazíliához és Portugáliához kapcsolódó élményeket. Mindenki ismeri a a riói karnevált, a Megváltó Krisztus szobrot, a szamba kellemes dallamát, a portugál kolostorokat, és a borvidékeket. Amennyiben kérdése támadt fordításainkkal, esetleg tolmácsolásainkkal kapcsolatban, kérjük, keressen minket az elérhetőségeink egyikén! Várjuk megrendelését!Kérjen fordítási ajánlatot!


Ne feledje: gyors, garanciális, hitelesített fordítások anyanyelvi fordítókkal készülnek


Ajánlatot kérek